Burn-out Coach

SIGNALEN VAN EEN BURN-OUT

Lukt het je even niet meer om met de dagelijkse spanning om te gaan? Je bent veel moe, je hebt slaapproblemen, je bent prikkelbaar, je piekert veel en je bent snel je concentratie kwijt. Je hebt het gevoel dat je de grip op de situatie even niet meer hebt. De spanning in je lijf en je leven weerhoud je ervan om te genieten. Je hebt signalen die neigen naar overspannen zijn of misschien wel een burn-out.

Tijdens de burn-out coaching sessies gaan we op zoek naar de situaties in je leven die maken dat jij deze symptomen hebt. In een omgeving die voor jou het meest prettig aanvoelt zullen we door middel van gesprekken steeds dichter bij de bron komen van je persoonlijkheid. Middels opdrachten ga je zelf verkennen wat jou drijft en waar je kracht uit haalt.  

Meester van je emoties

Ik ga je geen trucjes aanleren om met bepaalde situaties om te gaan. We gaan in gesprek, op zoek naar de pijn en de confrontatie. Niet altijd wenselijk, maar wel effectief! Ik ga je helpen om situaties aan te kunnen. Meester van je eigen emoties.

Bewust worden van het gedrag van anderen en wat dat met jou doet. Leren opkomen voor je eigenwaarde en het zelfvertrouwen terugvinden om te staan voor wat jij vindt. 

Jij bepaalt hoe jij je voelt en niet anderen!  

Soms zal het confronterend zijn, maar dit zal altijd gepaard gaan met een veilige landing na afloop. 

frisse lucht doet wonderen

We gaan op zoek naar zuurstof!

“Wat voelt dat goed!”

Je zult ervaren dat je na afloop van elk burn-out coach gesprek het gevoel hebt dat je weer vrijer kan ademen met meer zuurstof in je longen en in je bloed.

Dit zal niet alleen een gevoel zijn, maar dat gaan we ook echt opzoeken. De beste plekken om deze zuurstof op te zoeken is in het bos en aan het water. 

Mijn coach ruimte zit dan ook precies tussen het water en de bossen. We zullen samen het water of de bossen opzoeken om zo de zuurstof door onze longen te laten stromen.

WE GOOIEN DE TROSSEN LOS

In de zomer is er de mogelijkheid om met een boot het water op te gaan. We gooien de trossen los die je verbinden aan het vasteland en geven je geest de ruimte om op open water vrij te fantaseren over hoe jouw perfecte leven eruit ziet. Gevoelens van spanning en stress zullen met elke ademhaling verder verdwijnen en maken plaats voor gevoel van kracht, enthousiasme en rust.

Wat mag je verwachten

We maken vrijblijvend kennis. Hierin staan jouw wensen en toekomst centraal. Je zult snel aanvoelen of we een klik hebben. Is die er? Dan gaan we door!

De ontdekking

In de eerste sessie zullen we samen kijken wat jouw wensen en/of vragen zijn. Wanneer is onze samenwerking succesvol? Wat is je toekomst visie? Hoe zie jij de stappen voor je? Wat zijn je doelen, je verlangens?

jouw traject!

Elke traject is persoonlijk. Jouw doelen staan voorop. Door de inzichten die we krijgen vanuit het assessment en de stappen die je wilt maken bepalen we een aantal momenten waarin we dit gaan verwezelijken. 

Regelmatige Terugblik

Om ervoor te zorgen dat we inzichtelijk hebben waar we staan, evalueren we na elke sessie de voortgang. Waar sta je nu? Ben je tevreden? En misschien wil je wel meer of had je een andere uitkomst voor ogen. Eerlijk en oprecht zijn over de samenwerking vind ik belangrijk in ons contact.

De kosten…

Investeer in jezelf en in je toekomst?

Na de eerste kennismaking starten we met een persoonlijk ontwikkel en reflectie rapport. Dit wetenschappelijk gevalideerde rapport geeft ons inzicht in jouw talenten, valkuilen, patronen, voorkeuren om te leren, voorkeuren om samen te werken, hoe veerkrachtig jij bent en wat je beste en te ontwikkelen competenties zijn. Ook krijg je inzicht in hoe je momenteel in het leven staat. Sta jij aan het roer van je eigen geluk of zijn er omstandigheden waardoor jij je laat leiden. Dit rapport bespreken we en komen tot je doelen.
Samen bepalen we wat er nodig is om jouw doelen te bereiken. Het kan zijn dat je met 3 sessies al een heel eind in de goede richting bent, maar we kunnen ook bepalen dat er meer nodig is. Samen doorlopen we de mogelijkheden en stellen een passend traject op.

De investering; € 475,-

Duur en kosten van een sessie

De duur van een sessie is 1 – 1,5 uur. De locatie van de sessies is in Nijkerk waar ik een coach ruimte heb. Het is ook goed mogelijk dat we online een afspraak plannen. Het water op of naar het bos rondom Nijkerk behoort ook tot de opties.
De kosten van een losse sessie is €115,-.

Deel de investering met je werkgever

Het komt regelmatig voor dat de werkgever wil investeren in jouw ontwikkeling. Overleg met je werkgever wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele vergoeding van deze kosten.