Life Coach

 

Wie ben ik

Wat wil ik

Wat kan ik

Dit zijn de kernvragen die bij life coaching altijd centraal staan.

De Life Coach is er voor jou. Alleen voor jou!

Naast een zakelijke en maatschappelijke insteek zal er ook een sterk accent liggen op welzijn en geluk. Er zijn namelijk diverse redenen om met een life coach aan de slag te gaan.

Coaching hoeft niet altijd gepaard te gaan met een ingewikkeld vraagstuk. Misschien wil je gewoon je verhaal doen om vervolgens met meer energie weer door te gaan. Een goed gesprek met kritische feedback en nieuwe inzichten is soms net wat je nodig hebt.

Ondernemen

Ben je ondernemer en wil je eens met een ander sparren dan je partner. Ook hier kan een life coach in bijdragen.

Of sta je op het punt ondernemer te worden, maar zijn er gedachten die je daartoe belemmeren? Ook hierbij kan ik je helpen.

Door in kaart te brengen wie je bent, wat je wilt en wat je kan, zal je een weloverwogen beslissing nemen. Een beslissing vol overtuiging en zelfvertrouwen. En dit gaat je verder helpen in je leven!

Behalen van doelen

Heb je doelen die je wilt behalen, maar loop je vast? Lijkt het alsof je in bepaalde patronen vervalt of blijft hangen? Hier kan ik je als life coach heel goed in begeleiden. We kijken waar je nu staat, formuleren doelen en gaan aan de slag om ze te realiseren.

“Het is heel fijn om iemand te hebben die zonder oordeel en zonder mij te bekritiseren, naar mij luistert. Iemand die me vragen stelt over situaties en me laat nadenken.” 

Is dit alles?

Nee, dit is niet alles. Althans, dat hoeft het niet te zijn. Steeds vaker wordt er stilgestaan bij deze levensvraag. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat een life coach kan bijdragen aan het beantwoorden van deze vraag.

Balans

Life coaching concentreert zich op de kwaliteit en vormgeving van het leven. De balans tussen jouw verlangens, werk en de wereld om je heen. Wellicht voel je je opgejaagd en ervaar je innerlijke onrust, waardoor je ook twijfelt aan de keuzes die je kan of moet nemen.

Wat mag je verwachten

We maken vrijblijvend kennis. Hierin staan jouw wensen en toekomst centraal. Je zult snel aanvoelen of we een klik hebben. Is die er? Dan gaan we door!

De ontdekking

In de eerste sessie zullen we samen kijken wat jouw wensen en/of vragen zijn. Wanneer is onze samenwerking succesvol? Wat is je toekomst visie? Hoe zie jij de stappen voor je? Wat zijn je doelen, je verlangens?

jouw traject!

Elke traject is persoonlijk. Jouw doelen staan voorop. Door de inzichten die we krijgen vanuit het assessment en de stappen die je wilt maken bepalen we een aantal momenten waarin we dit gaan verwezelijken. 

Regelmatige Terugblik

Om ervoor te zorgen dat we inzichtelijk hebben waar we staan, evalueren we na elke sessie de voortgang. Waar sta je nu? Ben je tevreden? En misschien wil je wel meer of had je een andere uitkomst voor ogen. Eerlijk en oprecht zijn over de samenwerking vind ik belangrijk in ons contact.

De kosten…

Investeer in jezelf en in je toekomst?

Na de eerste kennismaking starten we met een persoonlijk ontwikkel en reflectie rapport. Dit wetenschappelijk gevalideerde rapport geeft ons inzicht in jouw talenten, valkuilen, patronen, voorkeuren om te leren, voorkeuren om samen te werken, hoe veerkrachtig jij bent en wat je beste en te ontwikkelen competenties zijn. Ook krijg je inzicht in hoe je momenteel in het leven staat. Sta jij aan het roer van je eigen geluk of zijn er omstandigheden waardoor jij je laat leiden. Dit rapport bespreken we en komen tot je doelen.
Samen bepalen we wat er nodig is om jouw doelen te bereiken. Het kan zijn dat je met 3 sessies al een heel eind in de goede richting bent, maar we kunnen ook bepalen dat er meer nodig is. Samen doorlopen we de mogelijkheden en stellen een passend traject op.

De investering; € 475,-

Duur en kosten van een sessie

De duur van een sessie is 1 – 1,5 uur. De locatie van de sessies is in Nijkerk waar ik een coach ruimte heb. Het is ook goed mogelijk dat we online een afspraak plannen. Het water op of naar het bos rondom Nijkerk behoort ook tot de opties.
De kosten van een losse sessie is €115,-.

Deel de investering met je werkgever

Het komt regelmatig voor dat de werkgever wil investeren in jouw ontwikkeling. Overleg met je werkgever wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele vergoeding van deze kosten.