Loopbaan Coach

Haal jij nog voldoening uit je werk? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Weet je niet wat de juiste volgende stap is en ben je zoekende naar de juiste richting? Wil je misschien je eigen onderneming starten? Dan ben je met loopbaan coaching op de juiste plek!

De zoektocht naar jouw drijfveren start hier!

Na jaren in een prestatiegerichte en commerciële omgeving gewerkt te hebben, besloot ik zelfstandig ondernemer te worden. In 2012 ben ik mijn consultancybedrijf gestart. In de jaren die daarop volgden heb ik het bedrijf diverse malen opnieuw uitgevonden. Als ondernemer sta je nooit stil en ben je altijd op zoek naar een verbeterde versie van dat wat er al is. Hoewel ondernemen een drijfveer van mij is ben ik erachter gekomen dat er meer drijfveren kunnen zijn. Een van mijn drijfveren is mensen te coachen in hun persoonlijke ontwikkeling. Hier ben ik pas jaren na de start van mijn onderneming achtergekomen. Door deze ontdekking heb ik het doel van mijn onderneming aangepast naar het ontwikkelen van mensen zowel zakelijk als privé. 

In onze sessies zullen we op zoek gaan naar de elementen waar jij in je carrière energie uit haalt. Naar welke uitdaging je op zoek bent en welke uitdaging bij jou past. Je gaat inzicht krijgen in jouw competenties en talenten. Die gaan we inzichtelijk maken middels een assessment. Ook gaan we op zoek naar de energieleverancier van jouw carrière! De uitkomst van dit assessment zal de rode draad vormen tijdens onze sessies. 

Op weg naar jouw volgende stap!

Wat mag je verwachten

We maken vrijblijvend kennis. Hierin staan jouw wensen en toekomst centraal. Je zult snel aanvoelen of we een klik hebben. Is die er? Dan gaan we door!

De ontdekking

In de eerste sessie zullen we samen kijken wat jouw wensen en/of vragen zijn. Wanneer is onze samenwerking succesvol? Wat is je toekomst visie? Hoe zie jij de stappen voor je? Wat zijn je doelen, je verlangens?

jouw traject!

Elke traject is persoonlijk. Jouw doelen staan voorop. Door de inzichten die we krijgen vanuit het assessment en de stappen die je wilt maken bepalen we het aantal momenten waarin we dit gaan verwezelijken. 

Regelmatige Terugblik

Om ervoor te zorgen dat we inzichtelijk hebben waar we staan, evalueren we na elke sessie de voortgang. Waar sta je nu? Ben je tevreden? En misschien wil je wel meer of had je een andere uitkomst voor ogen. Eerlijk en oprecht zijn over de samenwerking vind ik belangrijk in ons contact.

De kosten…

Investeer in jezelf en in je toekomst?

Na de eerste kennismaking starten we met een persoonlijk ontwikkel en reflectie rapport. Dit wetenschappelijk gevalideerde rapport geeft ons inzicht in jouw talenten, valkuilen, patronen, voorkeuren om te leren, voorkeuren om samen te werken, hoe veerkrachtig jij bent en wat je beste en te ontwikkelen competenties zijn. Ook krijg je inzicht in hoe je momenteel in het leven staat. Sta jij aan het roer van je eigen geluk of zijn er omstandigheden waardoor jij je laat leiden. Dit rapport bespreken we en komen tot je doelen.
Samen bepalen we wat er nodig is om jouw doelen te bereiken. Het kan zijn dat je met 3 sessies al een heel eind in de goede richting bent, maar we kunnen ook bepalen dat er meer nodig is. Samen doorlopen we de mogelijkheden en stellen een passend traject op.

De investering; € 475,-

Duur en kosten van een sessie

De duur van een sessie is 1 – 1,5 uur. De locatie van de sessies is in Nijkerk waar ik een coach ruimte heb. Het is ook goed mogelijk dat we online een afspraak plannen. Het water op of naar het bos rondom Nijkerk behoort ook tot de opties.
De kosten van een losse sessie is €115,-.

Deel de investering met je werkgever

Het komt regelmatig voor dat de werkgever wil investeren in jouw ontwikkeling. Overleg met je werkgever wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele vergoeding van deze kosten.